Kom het verschil zorgen in je vakantie!

Wil je in de zomervakantie wat bijverdienen en jezelf en onze bewoners een waardevolle dag bezorgen? Meld je dan aan voor vakantiewerk bij Noorderbreedte. 

Wat bieden wij?
Waardevol vakantiewerk, waarin jij het verschil maakt voor onze bewoners. En een goed salaris! Het bruto uurloon is vanaf €13,78. Dit is afhankelijk van je leeftijd en de functie waarin je vakantiewerk gaat doen. 

Wat vragen we van jou?
Natuurlijk vragen we om jouw oprechte interesse in ouderen en hun levensverhaal. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Daarnaast volg je een MBO of HBO zorgopleiding. Misschien loop je stage of heb je dit al gedaan of je hebt zelfs al een diploma. 

We bieden je:

  • Waardevol vakantiewerk dat past bij je opleiding die je volgt. 
  • In periode van juni tot en met september ben je in ieder geval 3 weken beschikbaar en per week in ieder geval 3 dagen. 

Hoe meld je je aan?
Solliciteer online op de vacature die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures door op onderstaande button te klikken en naar vakantiewerk te gaan.  

Heb je een vraag neem gerust contact met ons op via WhatsApp: 06 813 831 49

Nog geen vakantietijd? Misschien ben je ook buiten je vakantie(s) beschikbaar voor waardevol werk? Dan krijg je bij ons direct een bijbaan!