Kom het verschil zorgen in je vakantie!

Noorderbreedte heeft voor jou de mooiste vakantiebaan die je je maar kunt bedenken. Wil jij tijdens je zomervakantie wat bijverdienen én jezelf en onze bewoners een waardevolle dag bezorgen? Meld je dan aan voor een vakantiebaan!

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een zorgteam dat je een warm welkom geeft. Je krijgt daarbij de begeleiding die je nodig hebt, maar ook de vrijheid om het op jouw manier te doen. Je kunt aan de slag als verpleegkundige, verzorgende, helpende, facilitair medewerker of woonzorgondersteuner. Het uurloon is vanaf 11,68 euro (bruto). Kom jij tijdens je vakantie bij ons het verschil maken?

Wat vragen we van jou?
Natuurlijk vragen we om een oprechte interesse in ouderen en hun levensverhaal. Jij weet dat je iemand echt moet leren kennen, om de beste mogelijke zorg en ondersteuning te kunnen bieden. Meld je aan voor een vakantiebaan als:

 • je verpleegkundige, verzorgende, helpende of
  woonzorgondersteuner bent;
 • je hiervoor in opleiding bent;
 • je een ADL-achtergrond hebt;
 • je in juni t/m september minimaal 3 tot
  maximaal 6 weken beschikbaar bent;
 • je ± 3 dagen per week beschikbaar bent
  (uren in overleg, richtlijn 24 uur).

Hoe meld je je aan?
Bekijk de openstaande vacatures voor vakantiewerk op onze verschillende locaties. Zit er een vakantiebaan voor je bij? Dan kun je daar direct op solliciteren! Ben je ook buiten je vakantie(s)
beschikbaar voor waardevol werk? Dan krijg je bij ons direct een bijbaan!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 058 – 286 35 69.