Kom het verschil zorgen in je vakantie!

 

Wil je in de zomervakantie wat bijverdienen en jezelf en onze bewoners een waardevolle dag bezorgen? Meld je dan aan voor vakantiewerk bij Noorderbreedte, dat kan ook als je geen zorgachtergrond hebt. 

Wat bieden wij?
Waardevol vakantiewerk, waarin jij het verschil maakt voor onze bewoners. 
Een goed salaris! Het bruto uurloon is vanaf €12,50. Dit is afhankelijk van je leeftijd en de functie waarin je vakantiewerk gaat doen. 

Wat vragen we van jou?
Natuurlijk vragen we om een oprechte interesse in ouderen en hun levensverhaal. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan. 

We bieden je:

  • werk als woonzorgondersteuner. Je zorgt voor gezelligheid, een bakje koffie en een maaltijd. Doet activiteiten met bewoners, zorgt voor schone huiskamers en helpt de zorgmedewerkers. 
  • Ben je in opleiding tot verpleegkundige, verzorgende of helpende? Of heb je zelfs al een diploma? Dan kun je werk doen dat daarbij past. 
  • In periode van juni tot en met september ben je in ieder geval 3 weken beschikbaar en per week in ieder geval 3 dagen. 

Hoe meld je je aan?
Solliciteer online op de vacature die bij jou past. Bekijk onze openstaande vacatures door op onderstaande button te klikken en naar vakantiewerk te gaan.  

Heb je een vraag neem gerust contact met ons op via WhatsApp: 06 813 831 49

Nog geen vakantietijd? Misschien ben je ook buiten je vakantie(s) beschikbaar voor waardevol werk? Dan krijg je bij ons direct een bijbaan!