Ontdek de Zorg Week

Check, ontdek, like en match met een van onze vacatures!
Binnenkort is het zover: dan vindt de Ontdek de Zorg Week 2021 plaats. Van 22 tot en met 27 maart kun je daarmee op een leuke en informele manier kennismaken met de diverse zorg- en welzijnsorganisaties in jouw regio. Natuurlijk doet Noorderbreedte mee aan deze ontdekkingsweek. Dat doen we omdat we jou willen laten zien dat je voor een waardevolle baan in de ouderenzorg bij ons moet zijn.

Check! Ontmoet ons online
Door corona ziet de Ontdek de Zorg Week er dit jaar iets anders uit. Normaal gesproken openen we letterlijk de deuren van onze vijftien woonzorglocaties en ons revalidatiecentrum in Fryslân. We vertellen je dan meer over onze ouderenzorg en onze specialisaties op het gebied van dementie, Huntington, gerontopsychiatrie, Korsakov en niet-aanboren hersenletsel. Dit jaar doen we dat ook, maar we ontmoeten je nu graag online!

Ontdek! Zorg het verschil
We laten je ontdekken wat werken bij Noorderbreedte inhoudt. We vertellen je over onze manier van werken. Zo kijken wij niet alleen naar de zorg en behandeling die iemand nodig heeft, maar ook naar het welzijn en welbevinden. Welke wensen zijn er? Wat is er nodig om een waardevolle dag te hebben? Bij Noorderbreedte weten we dat dat al in de kleine dagelijkse dingen zit. Soms heeft iemand bijvoorbeeld alleen een warme kop chocolademelk nodig en een goed gesprek. We kennen de bewoners, luisteren én beslissen zelf hoe we als team het verschil voor hen maken.

Like & match! Ontdek onze vacatures
Als je ons checkt en ontdekt, dan geef je ons zeker een like! Dat durven we wel te beweren. Dus heb jij een zorgdiploma of ben je nog bezig met je opleiding? Dan is het goed om te weten dat we op zoek zijn naar helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en mensen die momenteel een zorgopleiding volgen. De kans is dus groot dat er ook een match is! We bieden verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij ons:

  • werken op een vaste locatie. We bespreken dan welke zorglocatie het beste bij jou past;
  • onderdeel worden van onze flexpool. Waarbij je wordt ingezet op de plekken waar je op dat moment het hardst nodig bent, dus steeds op een andere locatie. Zeker als je houdt van afwisseling is dit een mooie plek;
  • aan de slag als vakantiewerker in de zomermaanden. Wanneer je nog een zorgopleiding volgt.

Hoe bereik je ons?
Wil je Noorderbreedte verder ontdekken? Neem dan contact met ons op! Dat kan door een e-mail te sturen naar wervingnoorderbreedte@nb.nl. Vul hier je naam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres in en voeg je cv toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om elkaar online verder te ontmoeten.