Loop een dagje mee!

Wil jij weten hoe Noorderbreedte het verschil maakt? Kom dan een dagje met ons meelopen. Op die manier kun je met eigen ogen zien hoe wij met elkaar zorgen voor een waardevolle dag voor de bewoners en cliënten. Ook ervaar je hoeveel ruimte je krijgt om je deskundigheid en ideeën in te zetten.

Kies zelf de locatie
Je kunt een dagje meedraaien op een locatie naar keuze. Medewerkers nemen je mee in hun werk en laten je zien hoe zij elke dag weer het verschil maken voor de bewoners, cliënten hun naasten en natuurlijk voor hun eigen team. Laat je inspireren, hoor wat Noorderbreedte allemaal te bieden heeft en misschien kom je daarna wel direct bij ons solliciteren.

Voor wie?
Je kunt een dagje meelopen als je over een zorgdiploma beschikt of als je nog bezig bent met je opleiding. Door langs te komen, kun je onderzoeken of werken bij Noorderbreedte iets voor jou is. We maken je graag enthousiast om een van onze verschilmakers te worden.

Hoe meld je je aan?
Aanmelden voor een dagje meelopen doe je door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

Ja, ik wil graag een dagje meelopen en het verschil zien!

Ja, ik wil graag een dagje meelopen en het verschil zien!