Jij zorgt het verschil!

Bij Noorderbreedte krijg je volop ruimte voor jouw deskundigheid en ideeën. Die vrijheid is er niet voor niets. Alleen op die manier kun jij het verschil maken. Niet alleen voor de bewoners en cliënten, maar ook voor je collega’s en vrijwilligers. Als je ziet wat iemand nodig heeft of graag wil, speel je daar op jouw manier op in. Zo zorg jij voor het verschil binnen de ouderenzorg.

Dat verschil zit overigens al in kleine dagelijkse dingen. Soms heeft iemand een warme kop chocolademelk nodig en een goed gesprek. Een andere keer besluit je om de zorg iets anders aan te pakken, omdat je weet dat een bewoner dat nodig heeft. Jij luistert, observeert en onderneemt actie. Een aantal van onze verschilmakers vertelt graag hoe zij dat doen. Bekijk hun video’s en zie wat jij binnen Noorderbreedte kunt betekenen. Kom jij ook het verschil maken?

Bekijk de video’s van onze verschilmakers en zie hoe zij het verschil zorgen.

Ekaterina zorgt het verschil
Joke zorgt het verschil
Susannah zorgt het verschil
Cora zorgt het verschil
Froukje zorgt het verschil
Marcel zorgt het verschil
Kim zorgt het verschil
Pieteke zorgt het verschil
Richtje zorgt het verschil
Henri zorgt het verschil
Jacqueline zorgt het verschil
Gaatske zorgt het verschil

Bekijk de vacatures 
Kom jij het verschil maken? Voor onze verschillende zorglocaties in Fryslân zijn we op zoek naar vakkundige collega’s. Misschien zit jouw droombaan er wel bij. Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct. Dan ben jij straks ook een van die belangrijke verschilmakers in de ouderenzorg.

Bekijk de vacatures

Loop een dagje mee!
Ben je nieuwsgierig hoe Noorderbreedte het verschil maakt in de ouderenzorg? Kom dan eens een dagje met ons meelopen en maak kennis met onze bewoners/cliënten én onze verschilmakers . Je kunt zelf aangeven op welke locatie je dat wilt. Hier vind je meer informatie en kun je je direct aanmelden.

Loop een dagje mee