Dit is Noorderbreedte

Noorderbreedte biedt zorg aan ouderen in Friesland. Soms voor even, soms langer, of voor altijd. Bewoners kunnen terecht in een van onze woonzorgcentra of bij Noorderbreedte Revalidatie. Ook biedt Noorderbreedte dagbesteding en dagbehandeling. We hebben veertien locaties, een revalidatiecentrum en een vestiging van franchiseorganisatie Noorderbreedte State.

Kleine, dagelijkse dingen maken een groot verschil in complexe ouderenzorg . Het geeft invulling, inhoud en zorgt dat iedereen een waardevolle dag beleefd. Bij Noorderbreedte vinden we dat ouderenzorg vooral daarover moet gaan.

Voel je vrij
We kiezen in plaats voor regels voor meer vrijheid. Voor een [andere] manier van werken, die uitgaat van wat onze bewoners belangrijk vinden. Die jou meer vrijheid geven. We zijn continu aan het leren wat beter kan om zelfsturend te kunnen werken. We zijn er nog niet, denk jij hierin met ons mee? Wil jij je eigen tijd en aandacht zelf indelen? Zo maken we elke dag waardevol. Voor onze bewoners en voor jou. Voel jij je hierdoor aangesproken? Kies dan voor Noorderbreedte.