Kom speeddaten bij Noorderbreedte!

Heb jij een diploma in de zorg? Dan willen wij graag kennismaken met jou! Meld je aan voor een afspraak bij Noorderbreedte te Leeuwarden. We bellen of mailen je van tevoren voor een afspraak. Zodat we coronaproof kennis kunnen maken en er nooit teveel mensen tegelijk aanwezig zijn. 

Zorgen voor een waardevolle dag. Dat lukt alleen als we onze bewoners en cliënten echt kennen én zien. Als we samen aansluiten bij hun hartenwensen: groot of klein. Bij Noorderbreedte krijgt iemands levensverhaal en persoonlijkheid de ruimte die het verdient. We geven oprecht aandacht aan cliënten en medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat een dag waardevol is. Dát is werken bij Noorderbreedte.

Bij Noorderbreedte vinden wij dat zorg vooral daar over moet gaan. En daar geven we jou ook alle ruimte voor. Wij kiezen vanaf nu voor werken in samen sturende teams. Wat betekent dat je als professional de vrijheid krijgt om op basis van vakmanschap, onderling vertrouwen en jouw persoonlijke relatie met de cliënt, de beste zorgkeuzes te maken.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij Noorderbreedte. Onze medewerkers staan voor je klaar om meer te vertellen over Noorderbreedte, over hoe wij inzetten op een waardevolle dag voor onze bewoners én medewerkers. Om dit helemaal coronaproof te kunnen doen, maken we vooraf een afspraak met je. Zodat er nooit teveel mensen tegelijk aanwezig zijn.

Ben jij een enthousiaste professional met een diploma in de zorg? En ben je nieuwsgierig naar ons? Meld je dan hier aan.

We zien je graag! Denk je eraan om je CV mee te nemen!?

Noorderbreedte BV
Tadingapoarte, begane grond
Tadingastraat 7
8932 PJ Leeuwarden

Aanmelden speeddates