Loopbaan en ontwikkeling

Je wilt verder komen. Nieuwe ervaringen opdoen. Leren. Je werk nog beter doen. Doorgroeien naar andere of hogere functies. Bij Noorderbreedte krijg je alle ruimte om aan je kennis, vaardigheden en loopbaan te werken. Dat is namelijk niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor ons. Als medewerkers zich blijven ontwikkelen, doet de organisatie dat tenslotte ook. Bovendien: goede zorg begint bij deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Op allerlei manieren werken we aan de professionele ontwikkeling van medewerkers en teams. Bijvoorbeeld met intervisie, supervisie of het aanbieden van coaching on the job. Daarnaast krijgen medewerkers de mogelijkheid om zich (bij) te scholen, bijvoorbeeld op vakinhoudelijk gebied of op het gebied van communicatie en teamontwikkeling. Een deel van de scholingen verzorgen we zelf, een ander deel wordt uitbesteed aan externe opleidingsinstituten.

We hebben een eigen loopbaanadviescentrum. Hier kunnen medewerkers terecht met vragen over werk en loopbaan. Ook biedt het centrum bijvoorbeeld sollicitatiebegeleiding.